Stoiximan Super League

Τσακίρης: Γκράντε φαβορί η ΑΕΚ αν φύγει αλώβητη στα επόμενα τρία ντέρμπι – Να προσβάλουν τον νέο αθλητικό νόμο οι ομάδες

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΑΕΚ μετά τη διακοπή αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom». ‘

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αφού στάθηκε στην ανταπόκριση που έδειξε η «Ένωση» κατά το επιβλητικό της πέρασμα (0-4) από τη Λαμία, εξήγησε πως εφόσον οι «κιτρινόμαυροι» βγουν αλώβητοι από την τριάδα διαδοχικών ντέρμπι με Ολυμπιακό (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός), τότε θα συνιστούν το γκράντε φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρόσθεσε δε, με την υποσημείωση ότι δεν πρέπει να προτρέχουμε, ότι εάν κάνουν το 3/3, τότε ίσως έχουν τελειώσει και την υπόθεση τίτλου.

Επίσης, ο Γιώργος Τσακίρης στάθηκε στην προσαγωγή και σύλληψη των φίλων της ΑΕΚ που βρέθηκαν σε ταράτσα πολυκατοικίας απέναντι από το ΔΑΚ Λαμίας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας τους.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο νέος αθλητικός νόμος έχει γραφτεί με τέτοιο τρόπο που δίνει το δικαίωμα στην αστυνομία να κάνει ό, τι θέλει, υπογραμμίζοντας ότι οι ομάδες πρέπει να τον διαβάσουν καλά και να τον προσβάλουν.

«Δεν μπορεί να κρατάνε τρία καπνογόνα σε μια ταράτσα πολυκατοικίας που έχουν πάρει άδεια και να γίνονται 40 προσαγωγές. Το πάμε στο άλλο άκρο. Μπορεί να είναι αρχή, αλλά αργότερα θα προκαλέσουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Επί τούτου υπάρχει μια περίεργη απόφαση. Ποιος έδωσε την εντολή για τρία καπνογόνα που δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα; Τώρα ειδικά που υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη συμμόρφωση του κόσμου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x