Stoiximan Super League

Με Αραούχο η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Δείτε τις αρχικές επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το εκτός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Γνωστή έγινε η σύνθεση, με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός τεχνικός κατεβάζει την αναμενόμενη ενδεκάδα, με τον Σέρχιο Αραούχο να δηλώνει «παρών» έχοντας βγάλει τη χθεσινή προπόνηση.

Συγκεκριμένα, σε σύστημα 4-4-1-1, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης. Την τετράδα της άμυνας, από δεξιά προς τα αριστερά, θα συνθέτουν οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί. Δίδυμο στα χαφ οι Σιμάνσκι και Γιόνσον. Δεξιά στη μεσαία γραμμή ο Άμραμπατ, αριστερά ο Πινέδα, ο οποίος θα αλλάζει θέση με τον Αραούχο. Στην κορυφή ο Γκαρσία.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί - Άμραμπατ, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα - Γκαρσία, Αραούχο.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x