Stoiximan Super League

Η 11άδα της ΑΕΚ: Με «8άρι» Γκατσίνοβιτς και Πινέδα πίσω από τον Γκαρσία - Εκτός αποστολής λόγω ίωσης ο Λιούμπισιτς

Δείτε τις αρχικές επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι «δικεφάλων» της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα, με την οποία παρατάσσει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Αργεντινός τεχνικός επεφύλασσε έκπληξη, καθώς αρχίζει με τον Γκατσίνοβιτς ως «8άρι», θέση βέβαια που έχει ξαναχρησιμοποιήσει τον Σέρβο άσο κατά τη διάρκεια αγώνων (όπως με τους Θεσσαλονικείς στον περυσινό τελικό Κυπέλλου ή και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό).

Πίσω από τον Γκαρσία, ο οποίος επιλέχθηκε για την κορυφή της επίθεσης, θα παίξει ο Πινέδα, ενώ στις δύο πτέρυγες Άμραμπατ και Ελίασον.

Να σημειωθεί ότι προέκυψε ξαφνικό πρόβλημα με τον Λιούμπισιτς, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης.


Συγκεκριμένα, σε σύστημα 4-4-1-1 στην εστία θα είναι ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να συνθέτουν την αμυντική τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά. Στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι οι Άμραμπατ και Ελίασον, με τον Γκατσίνοβιτς δίπλα στον Σιμάνσκι στα χαφ του άξονα. Πίσω από τον Γκαρσία θα κινείται ο Πινέδα.


ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον – Γκαρσία, Πινέδα.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Θεοχάρης, Κάλενς, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Μάνταλος, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Φερνάντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x