Stoiximan Super League

Η 11άδα του ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τάισον, εκτός αποστολής με ίωση - Κωνσταντέλιας, Μουργκ και Αντρίγια βασικοί!

Πρόβλημα με τον Τάισον για τον ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο να μένει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την τελευταία στιγμή λόγω ίωσης! Δείτε την 11άδα του «δικεφάλου του Βορρά» για το μεγάλο ματς.

Χωρίς τον Τάισον ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ! Ο Βραζιλιάνος, που ταλαιπωρήθηκε αρκετά τις τελευταίες ημέρες, έμεινε, τελικά, εκτός αποστολής λόγω ίωσης και δε θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου στο μεγάλο παιχνίδι, που ξεκινάει στις 20:30 στην OPAP Arena.

Ο Βραζιλιάνος δεν προπονήθηκε κανονικά τις δύο τελευταίες ημέρες, ταξίδεψε, ωστόσο, κανονικά στην Αθήνα προκειμένου, να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες μέχρι σήμερα, αλλά έμεινε εντέλει εκτός.

Η απουσία του Τάισον αναπροσαρμόζει και τα πλάνα του Λουτσέσκου, ο οποίος κατεβάζει Κωνσταντέλια, Μουργκ και Αντρίγια στην επιθετική τριπλέτα πίσω από τον φορ.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτάρσκι με τετράδα στην άμυνα τους Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Ότο. Στα χαφ επανέρχεται το δίδυμο Μεϊτέ-Σβαμπ, με επιθετική τριπλέτα όπως προαναφέραμε τους Κωνσταντέλια, Μουργκ και Αντρίγια. Μοναδικός προωθημένος ο Μπράντον Τόμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x