Stoiximan Super League

Τα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιά Opap Arena» - Η κίνηση της ΑΕΚ που δείχνει την πιθανή ημερομηνία

Διαβάστε ποια είναι η πιο πιθανή ημερομηνία για να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της «Opap Arena», του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Η στιγμή που η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο νέο της γήπεδο, «Opap Arena» πλησιάζει. Στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Δικέφαλος» αποκαλύπτει μια… κίνηση της ΠΑΕ η οποία -ουσιαστικά- δείχνει ότι τα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς» θα γίνουν ανήμερα της θρησκευτικής γιορτής, δηλαδή, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημο αίτημα στη Σούπερ Λίγκα με το οποίο, ενόψει της κλήρωσης για το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος, ζήτησε να δώσει το πρώτο της παιχνίδι εκτός έδρας.

Μια κίνηση η οποία ουσιαστικά αποσκοπεί στο να κερδίσει λίγο ακόμη χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμο το γήπεδο έτσι ώστε τα εγκαίνιά του να γίνουν στις 17 Σεπτεμβρίου, δηλαδή, στην γιορτή της Αγίας Σοφίας.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αυτό, υπογραμμίζεται:

«…στο επίσημο αίτημα λοιπόν που κατέθεσε η Α.Ε.Κ. στην πρόσφατη συνεδρίαση της Super League, ζήτησε να μην παίξει με κάποια από τις ομάδες που θα έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη), την αγωνιστική που θα διεξαχθεί (17-18 Σεπτεμβρίου). Δεν την ενδιέφερε αν θα είναι εντός ή εκτός έδρας το ματς της. Διότι ακόμα και εκτός έδρας να παίζει, όπου και αν είναι αυτό, θα έχει «ελεύθερο» το Σάββατο, που είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια του «ΝΑΟΥ» μας», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ και συνεχίζει:

«Γιατί προχώρησε σε αυτό το αίτημα η Α.Ε.Κ.; Διότι πολύ απλά αν παίξει με μία ομάδα που δε θα έχει ευρωπαϊκές «υποχρεώσεις», θα έχει τη δυνατότητα -και... προκαταβολικά τη σύμφωνη γνώμη του αντιπάλου της- το ματς να γίνει την Παρασκευή, ώστε όλη η ομάδα να δώσει το «παρών» το Σάββατο, ανήμερα της γιορτής της Αγίας Σοφίας στη μεγάλη γιορτή που θα γίνει για την επιστροφή στο «σπίτι» μας μετά από 19 και πλέον χρόνια «ξεριζωμού» και «προσφυγιάς»!
Σε αντίθετη περίπτωση (αν παίζαμε δηλαδή με μία από τις ομάδες που παίζουν Ευρώπη) αυτό δε θα ήταν εφικτό, διότι το τριήμερο 13, 14 και 15/9, είναι προγραμματισμένη η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων των Champions League, Europa League, Conference League και δε θα υπήρχε το απαραίτητο χρονικό «περιθώριο» για να... ξεκουραστούν».

.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x