Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Ο διπλο-τριπλοθεσίτης Κλάτενμπεργκ δεν βοήθησε τη διαιτησία, αποτυχημένη η θητεία του»

Η ΑΕΚ σχολίασε ότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν βοήθησε ώστε να υπάρξει πρόοδος της ελληνικής διαιτησίας. Τι είπε για τον Μπένετ.

Κατά της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή τάχθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Λέμε "όχι" στην παραμονή Κλάτενμπεργκ, που ολοκλήρωσε μία άκρως αποτυχημένη θητεία. Ο... διπλο-τριπλοθεσίτης Κλάτενμπεργκ δεν βοήθησε την ελληνική διαιτησία να παρουσιάσει καμία πρόοδο, δεν ανέδειξε ούτε έναν νέο διαιτητή, δεν είδαμε κανένα βήμα μπροστά, επί θητείας του. Κι όλα αυτά με μισθό 500.000 ευρώ», σχολίασαν οι «κιτρινόμαυροι» δια στόματος Γιώργου Κοσμά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Στίβεν Μπένετ, τον οποίο πρότεινε η ΕΠΟ για διάδοχο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, επισημαίνοντας η Ένωση: «Ο Μπένετ ως υπεύθυνος για τους παρατηρητές, έμεινε μακριά από επαφές και... στενές σχέσεις».

Επιπλέον, ο Γιώργος Κοσμάς σχολίασε για το συγκεκριμένο θέμα: «Η Λίγκα μπορεί να προτείνει, να επιδιώξει να υπάρξουν κι άλλα ονόματα-προτάσεις στο τραπέζι (από UEFA ή FIFA) όμως δεν μπορεί να αποφασίσει γι αυτό το θέμα του αρχιδιαιτητή. Να πράξουμε θεσμικά, καταστατικά και σύννομα».

Ακόμη, για την πρόταση που έγινε για παραμονή Κλάτενμπεργκ με σκοπό να οργανώσει την επαγγελματική διαιτησία και για το ενδεχόμενο οικονομικής συνεισφοράς των ομάδων, από την πλευρά της ΑΕΚ ειπώθηκε: «Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δώσει ούτε σεντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x