Stoiximan Super League

Πρόεδρος Θέλτα: «Κοντά σε δανεισμό στην ΑΕΚ ο Πινέδα»!

Κοντά στον δανεισμό του στην ΑΕΚ -χωρίς οψιόν αγοράς- βρίσκεται ο Ορμπελίν Πινέδα, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο!

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Ορμπελίν Πινέδα! «Happy end» φαίνεται πως θα υπάρξει στο... σίριαλ της απόκτησης του Μεξικανού χαφ από την ΑΕΚ κι αυτό διότι ο ίδιος ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, τόνισε ότι ο παίκτης της ομάδας του βρίσκεται κοντά στον δανεισμό του στην «Ένωση».

Βέβαια, ο Μουρίνιο συμπλήρωσε πως στην εν λόγω συμφωνία των δύο ομάδων δεν συμπεριλαμβάνεται οψιόν αγοράς, προσθέτοντας πως η ομάδα του Βίγκο έχει επενδύσει στον Πινέδα και δεν συναινεί στην πώλησή του. Παράμετρος αφενός σημαντική και η οποία αφετέρου μένει να επιβεβαιωθεί και από πλευράς «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι υπενθυμίζεται ότι επιθυμούσαν την τοποθέτηση οψιόν.

Το τελευταίο διάστημα η Σταντάρ Λιέγης είχε μπει «σφήνα» στην προσπάθεια του «δικεφάλου». Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η επιθυμία του παίκτη να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ματίας Αλμέιδα παίζει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x