Stoiximan Super League

Ημέρα Κριχόβιακ στην ΑΕΚ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ πετά από Μόσχα για Κωνσταντινούπολη και ίσως κι εντός της ημέρας να βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Στον απόηχο της καλής εμφάνισης της ΑΕΚ στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν αντίστροφα για να υποδεχτούν τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Ο Πολωνός μέσος πετά σήμερα από τη Μόσχα για την Κωνσταντινούπολη και εφόσον βρεθεί πτήση (υπάρχουν προβλήματα λόγω χιονόπτωσης) για Αθήνα αναμένεται ίσως και μέσα στη μέρα στην Ελλάδα.

Ο 32χρονος άσος, που έχει ήδη συμφωνήσει για τρεις μήνες, θέλει να ενσωματωθεί το συντομότερο στις προπονήσεις της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση της ομάδας. Αν όλα πάνε καλά και ο Κριχόβιακ έχει στα πόδια του 2-3 προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, είναι δεδομένο πως θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προπονείτο κανονικά με την Κράσνονταρ και θέλει πολύ να αγωνιστεί και να προσφέρει άμεσα.

Έτσι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει μία εξαιρετική επιλογή στα χέρια του για τα χαφ, την ώρα που θα έχει ήδη πιο γεμάτο οπλοστάσιο για το προσεχές ματς. Οι Όγκνιεν Βράνιες και Νταμιάν Σιμάνσκι εξέτισαν την τιμωρία τους στο χθεσινό ματς και θα είναι πάλι διαθέσιμοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x