Stoiximan Super League

«Στην Αθήνα ο Βίντα, τελειώνει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία, ο Ντομαγκόι Βίντα επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Έτοιμη να προχωρήσει σε μια σπουδαία μεταγραφή φέρεται να είναι η ΑΕΚ! Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Κροάτες σε αποκλειστικό τους δημοσίευμα, ο Ντομαγκόι Βίντα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να κλείσει τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα, οι Κροάτες το προχωράνε και αρκετά παρακάτω αφού υποστηρίζουν πως ο Βίντα αναμένεται να υπογράψει αύριο και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Βίντα αγωνιζόταν την τελευταία τετραετία στην Μπεσίκτας αλλά το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και δεν ανανεώθηκε. Αν και ήθελαν να τον κρατήσουν στην Τουρκία, ο Βίντα φέρεται πως χρειαζόταν μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και στα 33 του τη βρήκε στην Αθήνα.

Στα 33 του, ο πολύπειρος στόπερ θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα ώστε να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Με την «χρβάτσκα» μετράει 98 εμφανίσεις με 4 γκολ, ενώ πέραν της Μπεσίκτας έχει αγωνιστεί και σε Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Λεβερκούζεν και Όσιγιεκ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x