Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σημαντικό πλέον να παίξει ο Γαλανόπουλος στην ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Κώστα Γαλανόπουλο και τις εξελίξεις με στόπερ.

Θετική είδηση, που θα γίνει ακόμη καλύτερη αν ο Κώστας Γαλανόπουλος αρχίσει να παίζει απαλλαγμένος από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν, χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης την επέκταση συμβολαίου του Κώστα Γαλανόπουλου με την ΑΕΚ.

«Είναι πολύ ευχάριστη η ανανέωση του Γαλανόπουλου, γιατί είναι ένα παιδί μέσα από τα σπλάχνα της ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο Κώστας να παίξει, γιατί κοντεύουμε στον ενάμιση χρόνο που ταλαιπωρείται. Προ του τραυματισμού του, ήταν ήδη ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα, που πέρα από τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά έχει και την προσωπικότητα για να πρωταγωνιστεί», τόνισε.

Όσο για το σίριαλ του Πλάνιτς είπε: «Αν χρειαστεί να δώσει η ΑΕΚ τη ρήτρα, μπορεί να βρει πολύ καλύτερο παίκτη με τα ίδια χρήματα. Δεν γίνεται για παίκτη που θα μείνει ελεύθερος το 2023 και παίζει στο Ισραήλ να δώσεις 2 εκατ. ευρώ μετρητά και άλλα τόσα για το συμβόλαιό του. Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ να πατήσει γκάζι για να τελειώσει την ερχόμενη εβδομάδα τουλάχιστον τη μία μεταγραφή αμυντικού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x