Stoiximan Super League

Κοντά σε απόκτηση φορ η ΑΕΚ-Τα δεδομένα για Σιντιμπέ και Άμραμπατ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση φορ. Τι γίνεται με Σιντιμπέ και Άμραμπατ.

Σε πολύ προχωρημένες επαφές για την απόκτηση φορ βρίσκεται η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» όχι απλώς έχουν πλέον καταλήξει στον εκλεκτό τους, αλλά φαίνεται πως έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία μαζί του και πλέον είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του. Οι δύο σύλλογοι δεν έχουν βρει ακόμη τη χρυσή τομή, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα deal.

Περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή δεν έχουν γίνει γνωστά, παρά μόνο πως πρόκειται για παίκτη με στοιχεία που έχει ζητήσει και εγκρίνει ο Ματίας Αλμέιδα.

Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα της έγκυρης L’ Equipe για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έχει βάση και δεν πρόκειται για… αποκύημα φαντασίας. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν δεξιό μπακ και βρίσκονται σε επαφές με τον 30χρονο 18 φορές διεθνή με τη Γαλλία άσο, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Μονακό. Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από την Μπέτις, αλλά η πρώτη επιλογή της ομάδας της Σεβίλλης είναι ο (επίσης ελεύθερος) Σερζ Οριέ.

Τέλος, χθες προέκυψαν αραβικά σενάρια περί συμφωνίας της Αλ Αχλί με τον Νόρντιν Άμραμπατ. Από το περιβάλλον της ΑΕΚ λεγόταν πως δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τον Μαροκινό στα γραφεία της ΠΑΕ. Είναι, ωστόσο, προφανές πως αν έρθει κάποια συμφέρουσα προσφορά, ο 35χρονος μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x