Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Στο «κόλπο» για Σιντιμπέ και η Μπέτις

Την περίπτωση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ -τον οποίο η «Equipe» φέρνει κοντά στην ΑΕΚ- φέρεται να εξετάζει (μαζί με εκείνη του Σερζ Οριέ) η Μπέτις.

Ανταγωνισμό και μάλιστα δυνατό φαίνεται πως έχει η ΑΕΚ στην προσπάθεια ολοκλήρωσης της πολύ σημαντικής μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει το «Larazon», ο 30χρονος πολυθεσίτης αμυντικός, καθώς και ο Σερζ Οριέ αποτελούν τις βασικές επιλογές της Μπέτις για το δεξί άκρο της άμυνάς της. Αμφότεροι είναι ελεύθεροι, με την εν λόγω αγορά να παραμένει ανοικτή στην Ισπανία. Οι «βερδιμπλάνκος» ψάχνουν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, όπου οι Γιουσούφ Σαμπαλί και Μαρτίν Μοντόγια αποτελούν τις μοναδικές λύσεις μετά την αποχώρηση του Έκτορ Μπεγερίν.

Μάλιστα, το ισπανικό Μέσο αναφέρει ότι ρόλο στις προσπάθειες των Ανδαλουσιανών για την απόκτηση του Σιντιμπέ μπορεί να διαδραματίσει και ο συμπατριώτης του και σημαντική τους μονάδα, Ναμπίλ Φεκίρ. Βέβαια, να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου (3/9) η έγκυρη «Equipe» είχε αποκαλύψει ότι η «Ένωση» βρίσκεται κοντά στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2018. Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» δεν επιβεβαιώνουν. Ωστόσο, ούτε διέψευσαν, όπως συνέβη με τις περιπτώσεις των Μάριο Μπαλοτέλι και Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x