Stoiximan Super League

Κρίσιμο διήμερο για Τσούμπερ και Αραούχο στην ΑΕΚ

Μάχη με το χρόνο, για να προλάβουν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, δίνουν ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Σέρχιο Αραούχο, ενώ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους για να δώσουν το «παρών» στο κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη δείχνουν ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Σέρχιο Αραούχο.

Χθες οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ρεπό, όμως ο Ελβετός χαφ και ο Αργεντινός φορ βρέθηκαν στα Σπάτα για να ακολουθήσουν τα ατομικά προγράμματά τους.

Και οι δύο παίκτες δίνουν μάχη με το χρόνο για να προλάβουν την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η σημερινή και η αυριανή μέρα θεωρούνται κρίσιμες για την συμμετοχή του Τσούμπερ και του Αραούχο σε αυτό το ματς, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει αυτή τη σημαντική αναμέτρηση.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ο μεγάλος άτυχος από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας, αφού έχει υποστεί μία θλάση και υπάρχει μία… χαραμάδα να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η κατάσταση του διεθνούς αμυντικού θα επανεξετάζεται μέρα με τη μέρα, αφού ούτε ο ίδιος θέλει να χάσει το κρίσιμο για την ομάδα του παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x