Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ραγδαία βελτίωση ο Αραούχο - Δεν αποκλείεται με 4-3-3 η ΑΕΚ απέναντι σε Ολυμπιακό»

Στην αισιοδοξία ότι θα προλάβει και ο Αραούχο (πέρα από τον Τσούμπερ) το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στο ενδεχόμενο να κατέβει η ΑΕΚ με άλλη διάταξη αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για τα ενθαρρυντικά μηνύματα όσον αφορά στη συμμετοχή των Τσούμπερ-Αραούχο στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ο Αργεντινός παρουσίασε ραγδαία βελτίωση και είναι πολύ πιθανό -εφόσον βγάλουν και σήμερα τα σχετικά τεστ με τον Τσούμπερ- να βρίσκονται και οι δυο στην ενδεκάδα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι παραμένει ανοιχτό το ποιος εκ των Ρότα-Μισελέν θα πάρει τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ χαρακτήρισε δεδομένη (βάσει και της πιθανότατης απουσίας του Τζαβέλλα) την παρουσία του Μήτογλου δίπλα στον Βράνιες.

Όσο για το τακτικό κομμάτι, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο (εξαιτίας της γνωστής δύναμης που διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι» στα χαφ) να μείνει στην άκρη το 4-2-3-1 και να επιλέξει ο Αργύρης Γιαννίκης το 4-3-3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x