Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Μέσα ο Μουκουντί για Παναιτωλικό!

Κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για αυριανό (15/01, 16:00) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην OPAP Arena βρίσκεται ο Μουκουντί, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα στο πόδι και προπονήθηκε το απόγευμα!

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής (15/1-16:00) με τον Παναιτωλικό στην OPAP Arena.

Στα θετικά για τον Ματίας Αλμέιδα, το γεγονός ότι προπονήθηκε κανονικά ο Αρόλντ Μουκουντί! Ο Γάλλος στόπερ ξεπέρασε το πρόβλημα στο πόδι, προπονήθηκε χωρίς προβλήματα και μπήκε στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Σιντιμπέ, όπως και ο Τζαβέλλας με τον Γαλανόπουλο.

Ο Τζαβέλλας έχει μία ενόχληση στο γόνατο, από ένα χτύπημα που δέχθηκε. Ο Γαλανόπουλος επίσης έχει δεχθεί ένα χτύπημα στο δεξί πόδι. Δεν είναι κάτι σοβαρό για κανέναν από τους δυο, όμως αποφασίστηκε να μείνουν εκτός για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επιπλέον, εκτός είναι και οι Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Μοχαμάντι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x