Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μην την πατήσει όπως ο ΠΑΟΚ η ΑΕΚ-Λογικά θα παίξει ο Μουκουντί»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στις παγίδες του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό και στα πλάνα του Αλμέιδα.

Το πάθημα του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ (0-0) κρατά σε εγρήγορση την ΑΕΚ για τον σημερινό αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Opap Arena (16:00), όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αποδείχτηκε και χθες με τον ΠΑΟΚ ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και η ΑΕΚ μετά την πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν θέλει να την πατήσει», τόνισε.

Όσο για τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα; «Ο Μουκουντί όχι μόνο είναι στην αποστολή, αλλά πιστεύω πως θα παίξει κιόλας, άρα θα δούμε το γνωστό δίδυμο με τον Βίντα. Θα δούμε αν θα κρατήσει Σιμάνσκι και Γιόνσον μαζί στο κέντρο ή αν θα βάλει μόνο τον Πολωνό, θα τραβήξει πίσω τον Πινέδα και θα βάλει έναν ακόμη μεσοεπιθετικό μπροστά. Ένα δίλημμα υπάρχει για τα δεξιά ανάμεσα σε Άμραμπατ και Φερνάντες».

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόβλημα με τα καπνογόνα λέγοντας πως «... πέρα από το πρόβλημα στην ατμόσφαιρα και τον κίνδυνο τιμωρίας, οι διακοπές που γίνονται μετά τα γκολ δεν εξυπηρετούν και την ΑΕΚ, η οποία πάντα όταν σκοράρει συνεχίζει αμέσως την πίεση για να βάλει κι άλλο γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x