Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Μετρά αντίστροφα για Κριχόβιακ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αναζητεί τρόπο για να έρθει άμεσα στην Αθήνα και να υπογράψει στην ΑΕΚ. Δεδομένη η αποχώρησή του από την Κράσνονταρ, στόχος να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αντίστροφα μετρά η ΑΕΚ για την ολοκλήρωση του «μπαμ» με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Η συμφωνία με τον Πολωνό μέσο είναι δεδομένη, με τον 32χρονο άσο να αποχωρεί από την Κράσνονταρ εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα που δίνει η FIFA σε παίκτες που αγωνίζονται σε Ρωσία ή Ουκρανία.

Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο τρίμηνης διάρκειας, ουσιαστικά δηλαδή μόνο για τα playoffs, ενώ στο τέλος της περιόδου οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο να συνεχίσουν μαζί.

Ήδη αρκετοί ξένοι παίκτες της Κράσνονταρ έχουν αποχωρήσει, με τον Ρεμί Καμπελά (που απασχολεί τον Ολυμπιακό) να λύνει το συμβόλαιό του και τους Βάντερσον και Ζούνιορ Αλόνσο να φεύγουν δανεικοί για Ιντερνασιονάλ και Ατλέτικο Μινέιρο αντίστοιχα.

Ο Κριχόβιακ, που έρχεται από φουλ σεζόν (δεν αγωνίστηκε μόνο στα δύο τελευταία ματς λόγω καρτών), έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να παίξει ακόμη και την ερχόμενη Κυριακή, στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα προπονείται κανονικά. Ήδη αναζητείται, σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της «Ένωσης», τρόπος να φύγει από το Κράσνονταρ, καθώς απαγορεύονται οι πτήσεις. Πιθανότατα θα χρειαστεί να αποχωρήσει οδικώς από την πόλη, ίσως και τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κριχόβιακ πιθανότατα θα πρέπει να φύγει και πάλι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς ακολουθεί το μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Πολωνία. Η εθνική του ομάδα πέρασε άνευ αγώνα στον τελικό των playoffs αφού αποβλήθηκε η Ρωσία και πλέον στις 29 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει στο Χορζόφ το νικητή του Σουηδία-Τσεχία για μια θέση στο Κατάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x