Stoiximan Super League

Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Πινέδα!

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Θέλτα για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, με τον Μεξικανό να βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική του μεταγραφή στην «Ένωση»!

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχουν οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Θέλτα για τον Ορμπελίν Πινέδα!

Οι δύο πλευρές όπως όλα δείχνουν θα καταλήξουν πιθανότατα σε συμφωνία αφού οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις γίνονται για αγορά του Μεξικανού άσου.

Η «Ένωση» είναι πολύ πιθανό να λάβει θετική απάντηση από την ομάδα του Βίγκο και δεν αποκλείεται εντός του Σαββατοκύριακου ο Μεξικανός να ανακοινωθεί, καθώς οι νταμπλούχοι έχουν σύμμαχο τον μάνατζερ του παίκτη ο οποίος πιέζει τον ισπανικό σύλλογο για να οριστικοποιηθεί το deal.

Aξίζει να σημειωθεί, ότι το οικονομικό χάσμα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Θέλτα δείχνει να γεφυρώνεται, ωστόσο οι επόμενες ώρες κρίνονται πολύ σημαντικές για την έκβαση της υπόθεσης η οποία θα αφορά μόνιμη μεταγραφή και όχι κανονικό δανεισμό!

Ο 27χρονος άσος, που ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος και είχε καθοριστική συμβολή στο νταμπλ της ΑΕΚ, βρίσκεται αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ για το Gold Cup με το Μεξικό.

Στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα με την «Ένωση» είχε 42 συμμετοχές, 10 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x