Stoiximan Super League

«Νεκρική» σιγή στην προπόνηση της ΑΕΚ: Πρώτη φορά δεν έκανε ανάλυση ο Γιαννίκης

Πολύ βαρύ το κλίμα στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ. Αμίλητος ο Γιαννίκης.

Βαρύ κι ασήκωτο ήταν το κλίμα στην προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη στα Σπάτα, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό που ήρθε με σοκαριστικό τρόπο από τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Σκυμμένα κεφάλια παντού αντίκριζε κανείς, ενώ διάθεση δεν υπήρχε για κουβέντα ή πλάκα από κανέναν μέσα στην ομάδα. Φυσικά έπαιξε ρόλο και η παρουσία αστυνομικής δύναμης που προληπτικά υπήρχε στα Σπάτα υπό το φόβο αντιδράσεων οπαδών της ομάδας.

Σε αντίστοιχη διάθεση ήταν και ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα δεν έκανε ομιλία ή ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του για αγώνα προ προηγήθηκε. Ο 41χρονος τεχνικός έμοιαζε βυθισμένος στις σκέψεις του έχοντας προφανώς αντιληφθεί πως πλέον η δική του μεγάλη ευκαιρία χάνεται, αν επαληθευτούν και τα ρεπορτάζ πως μετρά μέρες στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Οι ποδοσφαιριστές πήγαν αμίλητοι στα Σπάτα, έκαναν τα προγράμματά τους κι αποχώρησαν, χωρίς πολλά-πολλά. Από σήμερα θα αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκτός μάχης θα είναι σίγουρα οι Στάνκοβιτς και Μάνταλος, αλλά επανέρχεται ο Μοχαμάντι και διαθέσιμος αναμένεται να είναι ο Βράνιες. Σήμερα θα φανεί αν θα προκύψει τιμωρία του Τζαβέλλα για τη συμπεριφορά του μετά το γκολ της (προσωρινής) ισοφάρισης στο ματς με τον Άρη. Ο διεθνής αμυντικός κινδυνεύει με «καμπάνα» δύο αγωνιστικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x