Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Σχολίασε με... Ντοστογιέφσκι τις κατηγορίες περί δοκαριών ο Γιάννης Καραλής

Με... Ντοστογιέφσκι η νέα ανάρτηση του Γιάννη Καραλή σχετικά με τα όσα «καταλογίζονται» στην ΑΕΚ για το θέμα της αναβολής στο ματς με τον Ατρόμητο.

Μ' έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο, για ακόμα μία φορά, απάντησε ο Γιάννης Καραλής στα όσα η ΑΕΚ βλέπει ότι της καταλογίζονται μετά την αναβολή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Μάλιστα, αυτή τη φορά ο Σύμβουλος Επικοινωνίας των «κιτρινόμαυρων» χρησιμοποίησε... Ντοστογιέφσκι!


Αναλυτικά, η ανάρτηση του Γιάννη Καραλή:

«Τα έγραφε ο Ντοστογιέφσκι, αλλά ποιος τα διάβαζε; Το ευτραφές "εξώγαμο" του Μέτερνιχ (σ.σ ο μετρ της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στην..."ιερά συμμαχία"), πάντως, σίγουρα όχι!

-Αρχικά η απορία ήταν "πώς το είδε ο Άμραμπατ". Όταν φάνηκε και στο μέτρημα, ΜΟΥΓΚΑ!

-Μετά βρήκαν άλλη..."εξυπνάδα": "πού βρήκε η ΑΕΚ την μεζούρα"; Αυτό κατέπεσε παταγωδώς και...θεσμικά, αφού ήταν της αστυνομίας.

-Μετά (φωτο-2) ήρθε το "γιατί μετράνε από το 10 και πάνω", υπογραμμίζοντας το ως..."ντροπή της ντροπής". Στο βίντεο, όμως, ακούγεται καθαρά: "είναι 2.51, δηλαδή 2.41" (αφαιρούν τους 10 πόντους που λέγαμε). Αλλά κι αν δεν ήταν έτσι, βρε -μαθηματικά- αμόρφωτοι, 10 κλεμμένοι πόντοι σημαίνει ότι το 2.34 (π.χ) θα φαινόταν (+10) 2.44. Δηλαδή ΗΛΙΘΙΕ (ο... Ντοστογιέφσκι που λέγαμε) θα βοηθούσε τον Ατρόμητο στην ετυμηγορία των διαιτητών, αφού θα φαινόταν το κοντό γκολπόστ, ψηλότερο!!!

Κάτι άλλο, για το οποίο να "φταίει η ΑΕΚ", βρήκατε ή ακόμη; Περιμένουμε με αγωνία. Το ΓΕΛΙΟ μας, για την ξεφτίλα σας, ΑΤΕΛΕΊΩΤΟ!!!
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x