Κύπελλο Ελλάδας

Κετσετζόγλου: Μεγάλο τεστ η φιλοξενία Ολυμπιακού στην Opap Arena - Ειδικά τώρα θέλει προστασία η ΑΕΚ

Την αυξημένη προσοχή που πρέπει να δείξουν οι φίλοι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (τονίζοντας ότι τυχόν έκτροπα μπορεί να στοιχίσουν και στο πρωτάθλημα) τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην κρισιμότητα που έχει για την ΑΕΚ το να κυλήσουν όλα ομαλά -εντός κι εκτός γηπέδου- με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Τάσου Νικολογιάννη-Σωτήρη Ταμπάκου, υπογράμμισε ότι (ειδικά μετά το κλίμα που δημιούργησαν τα συμβάντα στο Περιστέρι) το ντέρμπι Κυπέλλου έγινε μεγαλύτερο τεστ για την «Opap Arena».

Αφού επικαλέστηκε λοιπόν την άψογη φιλοξενία της «Ένωσης» στο «Καραϊσκάκη» (ανεξαρτήτως της αντιπαλότητας με τους Πειραιώτες), υπογράμμισε την ανάγκη να προστατευτεί η ομάδα από τον κόσμο της, διότι τυχόν έκτροπα μπορεί να στοιχίσουν και στο πρωτάθλημα.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, χαρακτήρισε ενδιαφέρον το αν ο Αλμέιδα θα πάει με «συνταγή πρωταθλήματος» την Πέμπτη ή αν θα χρησιμοποιήσει και παίκτες που στην παρούσα φάση παίρνουν περισσότερο χρόνο στο Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x