Stoiximan Super League

Και όμως: Ο Οφρυδόπουλος έχει κερδίσει τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου ως προπονητής!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (2/3, 20:30) στο ΟΑΚΑ και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που θα κάτσει στον πάγκο της «Ένωσης», πριν από μερικά χρόνια νίκησε τους Θεσσαλονικείς και τον Λουτσέσκου!

Μετά την αναμενόμενη απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, η αυριανή (2/3, 20:30) αναμέτρηση της «Ένωσης» απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αποκτά ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» έχει καταφέρει να κερδίσει στο παρελθόν τους «ασπρόμαυρους» και τον Ραζβάν Λουτσέσκου ως πρώτος προπονητής! Ήταν τη σεζόν 2018-2019 για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, τότε ως επικεφαλής της Παναχαϊκής!

Οι Αχαιοί είχαν κερδίσει με 2-1 το πρώτο ματς στην Πάτρα, ωστόσο το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού επικράτησε εύκολα με 5-0 στη ρεβάνς της Τούμπας και στο τέλος της χρονιάς κατάφερε να πετύχει το νταμπλ.



Φέτος, σε 19 παιχνίδια με την ΑΕΚ Β', ο 49χρονος προπονητής μέτρησε εννέα νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ στο παρελθόν είχε αναλάβει τους πάγκους του Αλίμου, της Παναχαϊκής, της Δόξας Δράμας, του Λεβαδειακού ως υπηρεσιακός και των ακαδημιών του Ατρομήτου.

Ως αντίπαλος τώρα της ΑΕΚ (μόνο σε επίπεδο Κ19 και ως προπονητής του Ατρομήτου), μετρά μια νίκη με 1-0 το 2020, ενώ λίγο νωρίτερα μέσα στην ίδια σεζόν, ηττήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» με 2-0, χάρη στα γκολ των Κοσίδη και Χριστόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x