Stoiximan Super League

Οφρυδόπουλος στους παίκτες της ΑΕΚ: «Βοηθάω τον συμπαίκτη μου, παίζω για τον διπλανό μου»!

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην πρώτη του ομιλία στα Σπάτα προσπάθησε να συσπειρώσει τους παίκτες της ΑΕΚ πριν την πρώτη του προπόνηση, λέγοντάς του ότι «το μυστικό είναι να παίζω για τον διπλανό μου»!

Ομιλία συσπείρωσης -και αφύπνισης- από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στα Σπάτα!

Προτού ξεκινήσει την παρθενική του προπόνηση με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, ο νέος τεχνικός της «Ένωσης», μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη, μίλησε στους «κιτρινόμαυρους» παίκτες, λέγοντάς τους: «Υπήρξαμε και εμείς ποδοσφαιριστές και ξέρουμε πως το μυστικό στο ποδόσφαιρο είναι: "Βοηθάω τον εαυτό μου, βοηθάω τον συμπαίκτη μου, παίζω για τον διπλανό μου"».

Στη συνέχεια τόνισε, λόγω και της παρουσίας του στην ΑΕΚ Β': «Ανήκουμε στον ίδιο οργανισμό. Ποιος προπονητής στη θέση μας δεν θα ήταν χαρούμενος; Η στιγμή, όμως, δεν είναι χαρούμενη».

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αντίθετα με ό,τι συνέβαινε επί ημερών Γιαννίκη πριν τα εντός έδρας ματς, με τους ποδοσφαιστές να αποσύρονται στο ξενοδοχείο.

Η πρώτη αποστολή του Οφρυδόπουλου στην ΑΕΚ: Με Σιμάνσκι κόντρα στον ΠΑΟΚ!


Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, η πρώτη υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Οι Ντάρκο Γέβτιτς, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (2/3, 20:30) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, με το όνομα του Ντάμιαν Σιμάνσκινα επιστρέφει και πάλι στη λίστα.

Σε αυτήν επίσης βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης μετά την απομάκρυνση Γιαννίκη


Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» έδωσε το «παρών» στα Σπάτα λίγη ώρα μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα και την ώρα που γίνεται η προπόνηση, όπου αποχώρησε ο Αργύρης Γιαννίκης και αναλαμβάνει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο οποίος παίρνει… προαγωγή από τη δεύτερη στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, η προπόνηση διεξάγεται υπό τις οδηγίες του Οφρυδόπουλου, ο οποίος έχει σηκώσει ήδη μανίκια και θα ντεμπουτάρει στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ Β' θα γίνει με τον Νίκο Παναγιωτάρα μαζί με την Μιχάλη Παυλή και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο, με τον Παναγιωτάρα να αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x