Stoiximan Super League

Οφρυδόπουλος: «Συγκεντρωμένοι στο 200%, όποιος δεν μπορεί να πάει στα αποδυτήρια»

Τους τόνους σε κάποια φάση της χθεσινής προπόνησης ανέβασε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, σε μία προσπάθεια να «τσιτώσει» τους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Άλλο ένα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά της η ΑΕΚ, η οποία την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που συνήθως είναι ένας άνθρωπος που φροντίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους στα Σπάτα, χθες σε κάποια φάση της προπόνησης μάζεψε τους ποδοσφαιριστές και τους μίλησε σε έντονο ύφος.

«Χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 200%. Όποιος δεν μπορεί να το κάνει, να πάει στα αποδυτήρια», είπε ο Έλληνας προπονητής, ζητώντας από τους παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να ανεβάσουν στροφές στον τρόπο που μπαίνουν στις φάσεις.

Σε ό,τι αφορά τις σκέψεις για το αγωνιστικό πλάνο για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, ο Οφρυδόπουλος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, δεδομένων και των συνθηκών.

Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν ο Τσούμπερ και ο Λιβάι Γκαρσία, οι οποίοι δεν ήταν δυνατόν να επιστρέψουν εγκαίρως στην Ελλάδα, ώστε να δώσουν το «παρών» στα Σπάτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x