Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Προφυλάσσεται ο Ανσαριφάρντ, δύσκολα με Ολυμπιακό

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα προφυλαχθεί για μερικές μέρες λόγω του ατυχήματος στο μάτι, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ εν όψει του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Κυριακή (3/4, 20:00) για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League 1.

Καταρχάς, την Τετάρτη (30/3) ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εξετάστηκε από τους γιατρούς της «Ένωσης» για τον τραυματισμό που αποκόμισε στο μάτι του (όταν κατά τα διάρκεια του πάρτι που του έκαναν οι συμπαίκτες του στο Ιράν τον χτύπησαν κατά λάθος με ένα κομμάτι τούρτας). Η απόφαση που πάρθηκε είναι να προφυλαχτεί για μερικές μέρες. Θα μπορεί μεν να προπονείται, αλλά με μεγάλη προσοχή καθώς θα πρέπει να αποφεύγει τη σωματική επαφή. Κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Τετάρτης ο Γιώργος Τζαβέλλας γυμνάστηκε ατομικά (έχει ενόχληση στον δικέφαλο), ενώ ο Αντρέ Σιμόες (επιβάρυνση στην ποδοκνημική) ακολούθησε θεραπεία. Ο πρώτος θα δώσει μάχη για να βρίσκεται στα πλάνα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να συμβεί με την περίπτωση του Πορτογάλου χαφ. Επίσης, οι Μιλάντ Μοχαμάντι, Εχσάν Χατζισαφί και Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες -πλην των Στίβεν Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία που δεν έχουν επιστρέψει ακόμη από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις- προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Πέμπτης (31/3) είναι προγραμματισμένη για τις 11:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x