Stoiximan Super League

Οι μεγάλες αποκρούσεις του Τσιφτσή στη Super League! (video)

Μπορεί να μην έχει παίξει πολλά παιχνίδια, αλλά ο Αντώνης Τσιφτσής έχει προλάβει ήδη να κάνει επεμβάσεις που αποδεικνύουν γιατί η ΑΕΚ τον… γλυκοιτάζει. Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές.

Ήταν καιρό στο «ραντάρ» και τώρα μοιάζει να έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Αν και επισήμως το διαψεύδει, η ΑΕΚ όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Τσιφτσή, αλλά ενδέχεται να κάνει κίνηση από τον Γενάρη κιόλας για την απόκτησή του.

Και η παρουσία του κάτω από τα δοκάρια του Αστέρα Τρίπολης (έστω κι αν το δείγμα δεν ξεπερνά τα 24 παιχνίδια) επιβεβαιώνει γιατί η «Ένωση» τον έχει βάλει στο στόχαστρο.

Προερχόμενος από τις ακαδημίες των Αρκάδων, ο Τσιφτσής έκανε ντεμπούτο στα 18 του (σ’ ένα ματς με τον Πλατανιά το 2018).

Και κάνοντας πέρυσι το «ξεπέταγμά» του, ο νεαρός τερματοφύλακας (που μετράει συνολικά 10 clean sheet και είναι αρκετά ικανός και με την μπάλα στα πόδια) μόνο… ψαρωμένος δεν εμφανίστηκε τις φορές που κλήθηκε ν’ αντικαταστήσει τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από τις επεμβάσεις που έχει κάνει σε ματς του Αστέρα, κάποιες σωτήριες και πολλές εξ αυτών με αντιπάλους τους «μεγάλους» της Super League.

Δείτε τις















Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x