Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ήρθε τη χειρότερη στιγμή το χαστούκι, αλλά είναι και… ευκαιρία για την ΑΕΚ»

Ακούστε το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 3-1 στην Opap Arena.

Την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως «χάλασε» το μυαλό των παικτών μετά το προβάδισμα των «ερυθρόλευκων» και υπογράμμισε ότι από δω και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ήττα για να πάρει πολύτιμα μαθήματα.

«Μπορεί να κρατήσει πολλά πράγματα. Είναι πολύ ωραίο ματς για να μάθει η ΑΕΚ από αυτό. Είναι πλασματικό το σκορ, δεν ήταν τόσο χειρότερη. Για μένα είναι σκληρό ματς που ήρθε τη χειρότερη στιγμή. Έπρεπε να το κερδίσει και δεν το κατάφερε, επειδή κάηκε το μυαλό των παικτών χωρίς λόγο στο 0-1. Δεν είχε απειληθεί τόσο από τον Ολυμπιακό που λύσσαγε για τη νίκη. Το 0-3 γίνεται σε κόντρα επίθεση που βγήκαν 4 εναντίον 1, γίνεται λες και δεν έχουμε άλλη αγωνιστική, σαν να τέλειωσε όλο το πρωτάθλημα. Είναι θέμα των παικτών αυτό, όχι του πάγκου», σχολίασε μεταξύ άλλων και κλείνοντας είπε:

«Πολύ καλό μάθημα για την ΑΕΚ, αφού ήρθε το χαστούκι. Ήρθε το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα, με τον χειρότερο δυνατό αντίπαλο. Είδαμε ότι ο κόσμος μπορεί να διαχειριστεί μια τέτοια ήττα. Πρέπει να πορευτεί με αυτό το μάθημα, διαφορετικά θα βγει πολλαπλά χαμένη»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x