Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Κέρδισε γιατί είχε σέντερ φορ και την τύχη που του έλειπε έναν χρόνο»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια επί της ΑΕΚ.

Τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με σκορ 3-1 μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως «έψαχνε αυτήν τη νίκη όλη τη σεζόν ο Ολυμπιακός. Του τη χρώσταγε το ποδόσφαιρο με βάση και την εικόνα, που είχε σε τόσα και τόσα παιχνίδια, που όλο και κάτι συνέβαινε πάντα. Ένα πέναλτι στο τελευταίο λεπτό, ένα αυτογκόλ, μια χαμένη ευκαιρία…».

Και συνέχισε, λέγοντας για τον Μπακαμπού: «Ο Ολυμπιακός είχε αυτήν τη φορά στο παιχνίδι του πραγματικά σέντερ φορ! Ο Μπακαμπού, αυτό, που δεν έκανε στα άλλα παιχνίδια, το έκανε σήμερα: Έβαλε, έφτιαξε, έχασε και κέρδισε κατά τη γνώμη μου και ένα πέναλτι, που δεν του δόθηκε».

Από εκεί και πέρα, ο Νικολακόπουλος εκθείασε τον Πασχαλάκη, αλλά και τον Φορτούνη, για τις πάσες του στα δύο γκολ και σχολίασε ότι «η ΑΕΚ έδειξε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ότι είναι όντως μια πολύ καλή ομάδα φέτος και ότι αν έμπαινε το γκολ του Μουκουντί στο 85ο λεπτό, εκεί μπορεί να είχαμε ένα άγριο θρίλερ».

Χαρακτήρισε, πάντως, τη νίκη του Ολυμπιακού πύρρειο, γιατί στο πρώτο ματς των playoffs δεν θα έχει τον Μπιέλ, τον Χουάνγκ και τον τραυματία Εμβιλά, αλλά, «τουλάχιστον, θα πάρει αυτοπεποίθηση, που του έλειπε πραγματικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x