Stoiximan Super League

Εκτός ντέρμπι ο Τζαβέλλας - Πρόβλημα και με Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ

Χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα αλλά και τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 10η αγωνιστική της Super League 1.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τζαβέλλας, αν και το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, έκανε σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, όμως το «κιτρινόμαυρο» ιατρικό επιτελείο ήταν αρνητικό για τη χρησιμοποίησή του, αφού δεν είχε επανέλθει στο 100% μετά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει από το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Κόσοβο.

Εκτός από τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, στην «Ένωση» δεν υπολογίζουν ούτε τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ένιωσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο το πρωί (11.00) η ομάδα θα κάνει «ενεργοποίηση» στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του απογευματινού (19.30) αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x