Stoiximan Super League

«Του αρέσει να είναι ο σταρ»: Ρεπόρτερ της Τσίβας σκιαγραφεί το προφίλ του Πισάρο στο sport-fm.gr!

Ο Ροδόλφο Πισάρο βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ και το sport-fm.gr μίλησε με τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε τη λύση του συμβολαίου του με την Ίντερ Μαϊάμι, ο οποίος ανέλυσε το προφίλ του.

Μια ανάσα από το να περάσει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό στην ποδοσφαιρική του καριέρα, για να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ροδόλφο Πισάρο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι κορυφαίες μεξικανικές ιστοσελίδες.

Μάλιστα όπως επισημαίνεται σε αυτές, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη λύσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ Μαϊάμι και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην «Ένωση».

Το sport-fm.gr μίλησε με τον ρεπόρτερ της Τσίβας, Χουάν Μανουέλ Φιγκερόα που αποκάλυψε την εν λόγω είδηση, ο οποίος ανέλυσε το προφίλ του ποδοσφαιριστή και εξήγησε τους λόγους που προτίμησε τους «κιτρινόμαυρους», παρά το γεγονός πως είχε προτάσεις και από το Μεξικό.



«Ο Ροδόλφο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έχει καλή τεχνική. Δεν είναι ο μεγάλος ηγέτης που φωνάζει συνεχώς μέσα στο γήπεδο, αλλά ξέρει πολύ καλά πώς να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του. Είναι πανέξυπνος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε το καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο στην Τσίβας υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα», εξήγησε αρχικά και συνέχισε:

«Τα στοιχεία που μπορεί να δώσει στην ΑΕΚ είναι ο καλός χειρισμός της μπάλας και εμπειρία, ενώ έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Είναι ένας παίκτης που ο Ματίας ξέρει καλά και o Πισάρο γνωρίζει τις απαιτήσεις που έχει από έναν παίκτη του ο Αλμέιδα».

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, ο Φιγκερόα ανέφερε: «Είναι σκληραγωγημένος χαρακτήρας μέσα στο γήπεδο, στις κρίσιμες στιγμές έχει τον τρόπο να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και σε πολλές από τις ομάδες που έχει παίξει, του αρέσει να είναι ο σταρ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους λόγους που επέλεξε την «Ένωση»: «Τρεις είναι οι λόγοι που διάλεξε την ΑΕΚ. Αρχικά, ήταν το όνειρο του να παίξει στην Ευρώπη, δεύτερον θέλει να δείχνει τον καλύτερο του εαυτό και να παίζει σε υψηλό επίπεδο και τρίτον η σχέση του με τον Ματίας Αλμέιδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x