Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Θετική εξέλιξη στις συζητήσεις με στόπερ - Ο Αλμέιδα θέλει την ΑΕΚ δύο ταχύτητες πάνω»

Στις αγωνιστικές απαιτήσεις του Ματίας Αλμέιδα καθώς και στην εξέλιξη με τις μεταγραφικές περιπτώσεις Πισάρο και στόπερ στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στις μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ αλλά και στη δουλειά που γίνεται στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «NEWSROOM».

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην έμφαση που δίνει ο Ματίας Αλμέιδα στην τακτική, καθώς και στην απαίτηση του Αργεντινού τεχνικού από τους παίκτες του για περισσότερη ταχύτητα, πρέσινγκ και πιο γρήγορη μετάβαση. Εξηγώντας, δε, ότι σκοπός της αναβάθμισης που θέλει ο «Πελάδο» είναι να πάει την ΑΕΚ δύο ταχύτητες πάνω σε σχέση με την περσινή (εξαιρετική) παρουσία της.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην πρόοδο της μεταγραφής του Ροδόλφο Πισάρο αλλά και στην απόκτηση του στόπερ, σημειώνοντας πως αφενός η «Ένωση» βρίσκεται σε ανοικτή διαπραγμάτευση, αφετέρου ότι υπάρχει θετική εξέλιξη στη συζήτηση.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι μετά τον Πισάρο και τον στόπερ, θα ακολουθήσει -με υπομονή- η περίπτωση του φορ, δεδομένου πάντα ότι δεν υπάρξη κάποια αλλαγή στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x