Stoiximan Super League

Με Σβάρνα και Τσιντώτα η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, στον πάγκο ο Τσούμπερ

Δείτε τις επιλογές του Αργύρη Γιαννίκη για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό. Βασικοί οι Σβάρνας, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ και Τσιντώτας. Εκτός 20άδας οι Στάνκοβιτς και Μισελέν.

Γνωστή έγινε η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρησή της με τον Παναιτωλικό (16/1, 17:15) για τη 18η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα παρατάξει την «Ένωση» με σύστημα 4-2-3-1 και τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια. Μάλιστα, ο Στάνκοβιτς δεν θα βρίσκεται ούτε στον πάγκο. Στο δεξί άκρο της άμυνας παραμένει ο Σβάρνας -με τον Ρότα να βρίσκεται στον πάγκο αντί του Μισελέν-, στο αριστερό ο Μοχαμάντι, με τον Βράνιες να επιστρέφει στα στόπερ δίπλα στον Τζαβέλλα. Το δίδυμο στα χαφ συνθέτουν οι Σιμόες και Λε Ταλέκ, με τον Μάνταλο να κινείται σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στο δεξί «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής θα κινείται ο Άμραμπατ, απέναντι ο Γκαρσία, ενώ ο Ανσαριφάρντ συνεχίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Από τον πάγκο θα αρχίσει ο Τσούμπερ.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας - Σβάρνας, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι - Σιμόες, Λε Ταλέκ - Άμραμπατ, Μάνταλος, Γκαρσία - Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x