Stoiximan Super League

Τσατάλης: «Ο πολλαπλός στόχος της ΑΕΚ με Παναιτωλικό»

Ο Τάσος Τσατάλης μίλησε για τα… θέλω της ΑΕΚ στην αποψινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Να περάσει ξανά πάνω από τον ΠΑΟΚ, να… αγχώσει τον Ολυμπιακό, αλλά και να αποδώσει για μεγαλύτερο διάστημα καλό ποδόσφαιρο θέλει η ΑΕΚ στη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Τσατάλης.

«Η ΑΕΚ θέλει να αφήσει τον ΠΑΟΚ πάλι πίσω και μετά από καιρό έχει την ευκαιρία να παίξει πριν τον Ολυμπιακό μειώνοντας στους έξι και περιμένοντας το ντέρμπι στη Λεωφόρο. Πάντα ο Ολυμπιακός είναι το ακλόνητο φαβορί, αλλά είναι διαφορετικό να βρίσκεσαι στο -11 κι άλλο στο -6. Ο Γιαννίκης έχει να διαχειριστεί ένα δύσκολο διάστημα με 7 ματς σε 21 μέρες και θέλει να δει την ομάδα να αποδίδει για μεγαλύτερα διαστήματα το ποδόσφαιρο που δουλεύει στις προπονήσεις», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Ένα ερώτημα είναι αν θα δούμε Τσιντώτα ή Στάνκοβιτς, με αυξημένες πιθανότητες για τον δεύτερο. Για την επίθεση το πιο πιθανό είναι να αρχίσει κανονικά ο Ανσαριφάρντ και να μείνει στον πάγκο ο Τσούμπερ. Βλέπουμε ότι παγιώνεται η τοποθέτηση του Λιβάι Γκαρσία αριστερά και ίσως αυτό φέρει στην πορεία σε μια άλλη θέση τον Τσούμπερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x