Stoiximan Super League

Σε διάστημα δύο ωρών 1.000 προπαραγγελίες για τη νέα φανέλα της ΑΕΚ

Μεγάλος ενθουσιασμός από τους φίλους της ΑΕΚ γύρω από τη νέα φανέλα και μέσα σε δύο ώρες οι προπαραγγελίες πλησιάζουν τις 1.000.

Τρομερή ανταπόκριση του λαού της ΑΕΚ, έπειτα από το βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα με τον Σέρχιο Αραούχο να κρατάει την νέα εμφάνιση μέσα στο νέο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, μέσα σε δύο ώρες πραγματοποιήθηκαν σχεδόν 1.000 προπαραγγελίες, αφήνοντας τη NIKE με το «στόμα ανοικτό» που περίμενε περίπου στις 200!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το teaser με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό επιθετικό είχε λίγο μετά τις 18:00 πάνω από 8.000 προβολές στο YouTube και πάνω από 28.000 στο Instagram.

Ανατρέποντας τα προγνωστικά, ο αετός που ανέμεναν πολλοί να κοσμεί τη φανέλα, πιθανώς να μην υπάρξει. Παρόλο, που οι ρίγες θα εξακολουθήσουν για μία ακόμη χρονιά να δεσπόζουν!

«Η φανέλα της νέας εποχής! Σχεδιασμένη από την Νike, αποκλειστικά για την ΠΑΕ ΑΕΚ, σε μια special έκδοση περιορισμένων τεμαχίων.Για να την εξασφαλίσεις, κάνε τώρα την προ-παραγγελία σου ΕΔΩ:, ανέφερε η ΑΕΚ στη λεζάντα του κειμένου.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x