Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν εξαρτάται πλέον μόνο από τον εαυτό της η ΑΕΚ - Υπήρξε ξεκάθαρη έλλειψη συγκέντρωσης»

Ακούστε το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM μετά το εντός έδρας 2-2 της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών της ΑΕΚ στις φάσεις των δυο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά και στα «κρύα» γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM μετά το 2-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

O ρεπόρτερ του σταθμού, στάθηκε στο γεγονός ότι η Ένωση συνεχίζει να πετάει βαθμούς, σε ματς στα οποία έχει προηγηθεί, ενώ ξεκαθάρισε ότι πλέον η ΑΕΚ δεν εξαρτάται μόνο από τον εαυτό της, αλλά και από τους υπόλοιπους διώκτες του.

«Έχασε τεράστιο προβάδισμα για την κορυφή, αλλά και για να ελέγχει τα πράγματα η ΑΕΚ. Κομβικό σημείο η στιγμή που δεν αποβλήθηκε ο Μπάμπα. Σε ένα ματς που λήγει 2-2 κάνει τη διαφορά αυτό. Σε ένα ματς ακόμα δεν καταφέρνει να προηγηθεί ενώ προηγείται.

Δέχεται δυο "κρύα" γκολ. Αυτό δείχνει ότι δεν ήταν συγκεντρωμένοι οι παίκτες. Είχε ένταση στο παιχνίδι της αλλά ως εκεί. Δεν είναι το πρώτο ντέρμπι που δεν τα κάνει καλά. Δεν εξαρτάται πλέον από τον εαυτό της η ΑΕΚ, θέλει και αποτελέσματα. Δεν παίζει μόνη της. Σε 10-11 ματς το έχει κάνει αυτό. Εδώ που φτάσαμε είναι πολύ κακό αυτό.».


Ακούστε το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x