Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Στο Βέλγιο Κονέ-Παπαδημητρίου, φήμες για… Μπαλάντα

Οι Κονέ και Παπαδημητρίου παρατείνουν την παραμονή τους στο εξωτερικό εντείνοντας τις προσπάθειες για μέσο στην ΑΕΚ. Πληροφορίες πως είναι στο Βέλγιο και φήμες πως παλεύουν για τον Μπαλάντα της Μπριζ.

Κορυφώνεται η αγωνία για την απόκτηση του μέσου από την ΑΕΚ. Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου παρέτειναν την παραμονή τους στο εξωτερικό κατά τουλάχιστον μία μέρα, εντείνοντας την προσπάθεια απόκτησης χαφ.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες είναι στο Βέλγιο και η παραμονή τους πιθανώς να συνδέεται με την περίπτωση του Έντερ Μπαλάντα, του άσου της Κλαμπ Μπριζ που αποτελεί τον διακαή πόθο της «Ένωσης». Η συγκεκριμένη περίπτωση έμοιαζε να ατονεί από χθες, καθώς οι Βέλγοι δεν είχαν αποφασίσει για την τύχη του, αλλά ίσως πλέον τα δεδομένα να έχουν αλλάξει.

Ο 28χρονος Κολομβιανός έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αργύρης Γιαννίκης και φέτος μετρά 28 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ. Μετά την αλλαγή προπονητή έχει χάσει τη θέση του σίγουρα βασικού παίκτη και γι' αυτό η Κλαμπ Μπριζ έχει εξετάσει το ενδεχόμενο παραχώρησής του (δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x