Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Σήμερα η τελική επιλογή για μέσο-Κανονικά στο ΟΑΚΑ το ΑΕΚ-Βόλος»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε πως σήμερα στην ΑΕΚ θα πάρουν την τελική απόφαση μεταξύ των τριών παικτών που είναι στη λίστα για τη θέση του μέσου.

Εντός της ημέρας αναμένεται οι ιθύνοντες της ΑΕΚ να καταλήξουν στον εκλεκτό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η υπόθεση Μπαλάντα έχει τελειώσει για την ΑΕΚ, γιατί και η Μπριζ δεν αποφάσισε τι θα κάνει με τον παίκτη. Υπάρχουν τρεις λύσεις πλέον, σήμερα θα παρθεί η τελική απόφαση και θα αρχίσουν οι τελικές επαφές. Η μία περίπτωση είναι για αγορά παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι άλλες δύο για δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Ο Ούγκρινιτς ενδιαφέρει εδώ και καιρό, αλλά εκεί που έχει φτάσει η τιμή του δεν μπορεί να τον πάρει η ΑΕΚ. Όσο για τις αποχωρήσεις, δεν υπάρχει κάτι για Σιμόες, Μισελέν ή Τάνκοβιτς, ούτε για τον Μπακάκη», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά στο επερχόμενο ματς με τον Βόλο, είπε: «Θα γίνει κανονικά στο ΟΑΚΑ. Καθαρίζεται το γήπεδο σήμερα και ελπίζουμε να είναι ανθρώπινος ο αγωνιστικός χώρος την Κυριακή. Ο Στάνκοβιτς είναι έτοιμος, όπως και ο Τσιντώτας, αλλά βλέπω τον πρώτο. Για αριστερό μπακ είναι όλα ανοιχτά. Μπορεί να παίξει ο Μισελέν ή ο Ρότα, ενώ χθες προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα ο Παρράς και ίσως αυτό δείχνει ότι μπορεί να παίξει ο Μιτάι. Δίνω λίγες πιθανότητες για τον Τζαβέλλα, επειδή γυρίζει ο Βράνιες στην άμυνα. Θα παίξει βασικός ο Αραούχο, στα άκρα ο Άμραμπατ δεν θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή και θα παίξουν Γκαρσία και Τσούμπερ. Στο κέντρο ο Σιμάνσκι θα παίξει σίγουρα, ίσως με τον Λε Ταλέκ που έκανε καλό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x