Stoiximan Super League

Αποχώρησε από την προπόνηση της ΑΕΚ ο Στάνκοβιτς, το παλεύει για ΠΑΟΚ ο Λιβάι

Ξαφνικό θέμα προέκυψε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ με τον Στάνκοβιτς, που δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο και αποχώρησε από το πρόγραμμα. Το παλεύει ο Λιβάι Γκαρσία.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, καθώς ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς σε μια σύγκρουση που είχε με έναν συμπαίκτη του, χτύπησε στο γόνατο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την προπόνηση της Παρασκευής κι αν σε αυτή θα αισθανθεί ενοχλήσεις. Αν υπάρχει κάτι αισιόδοξο στο συγκεκριμένο ζήτημα, είναι ότι το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ωστόσο, οι φόβοι για τον γκολκίπερ της Ένωσης είναι εύλογοι από τη στιγμή που έλειψε για μεγάλο διάστημα και έκανε την επανεμφάνισή του, μόλις την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, ο Λιβάι Γκαρσία παραμένει ακόμα αμφίβολος. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και την Παρασκευή θα δοκιμάσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν έχει τις απαραίτητες δυνάμεις για τις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται σίγουρος ότι θα μπορέσει να βρίσκεται έστω και στον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x