Stoiximan Super League

Προετοιμασία για τον… τελικό με τον Αστέρα - Δουλειά στην τακτική από τον Οφρυδόπουλο

Μεγάλη ανάγκη για τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολη έχει η ΑΕΚ. Τόσο βαθμολογικά, όσο και αγωνιστικά με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να δουλεύει στην τακτική.

Μετά την επιστροφή των έξι βαθμών στον Άρη το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας έχει πάρει άλλο χαρακτήρα.

Πολλοί κάνουν λόγο για ένα παιχνίδι - τελικό, και δεν έχουν άδικο. Βαθμολογικά η Ένωση μετά την εξέλιξη με τον Άρη «καίγεται» και να θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς καθώς αν δεν το καταφέρει αυτό να μπει στα πλέι-οφ ως τέταρτη και όχι ως τρίτη, και με τον Παναθηναϊκό να είναι σε απόσταση αναπνοής.

Ωστόσο, και αγωνιστικά η ΑΕΚ έχει ανάγκη τη νίκη. Μετά από μια σειρά κακών εμφανίσεων με ήττες, που έφεραν ως αποτέλεσμα και την αλλαγή του προπονητή έχει ανάγκη μια καλή εμφάνιση και μια νίκη. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στο μικρό χρονικό διάστημα που έχει στα χέρια του την τεχνική ηγεσία της ομάδας προσπαθεί να αλλάξει κάποια στοιχεία. Δουλεύει στην τακτική εκεί που δείχνει να την έχει ανάγκη η ομάδα.

Ο Οφρυδόπουλος δεν φαίνεται να έχει διάθεση να αλλάξει τον σχηματισμό αλλά περισσότερο να δουλέψει αρκετά στο να βελτιωθεί ο τρόπος εφαρμογής του στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x