Stoiximan Super League

ΑΕΚ για Άρη: «Ήρθαν για να προκαλέσουν, να τιμωρηθούμε και να παίξουμε κεκλεισμένων με Ολυμπιακό»

Για προσχεδιασμένη απόπειρα του Άρη να δυναμιτίσει το κλίμα στο ΟΑΚΑ, ώστε να προκαλέσει τιμωρία της και να παίξει με άδειες εξέδρες το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο στην απολογία της η ΑΕΚ.

Σε προβοκατόρικες και σκηνοθετημένες ενέργειες από την πλευρά του Άρη απέδωσε τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ. Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, η «Ένωση» έκανε λόγο στην απολογία της ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για σκόπιμες προκλήσεις των Θεσσαλονικέων, που απέβλεπαν σε τιμωρία της ώστε να παίξει χωρίς κόσμο με τον Ολυμπιακό.

Επικαλούμενοι και μαρτυρίες του εκτελεστικού διευθυντή, Γιώργου Κοσμά και του διευθυντή επικοινωνίας, Ανδρέα Δημάτου, οι «κιτρινόμαυροι» (που εκπροσωπήθηκαν από τον Αλέξη Αλεξίου) υποστήριξαν ότι ο πάγκος των φιλοξενούμενων δυναμίτιζε ηθελημένα το κλίμα με διαμαρτυρίες, ειρωνικά χειροκροτήματα και ύβρεις ακόμα και προς την εξέδρα.

Όσο για την παρουσία των Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου στη φυσούνα, ο Αλεξίου τόνισε ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν συνιστά αποδυτήρια των διαιτητών, ενώ η εκπρόσωπός τους, Έλλη Ρίζου επικαλέστηκε νομολογία της Επιτροπής Εφέσεων, σύμφωνα με την οποία δεν απαγορεύεται η διέλευση από τον συγκεκριμένο διάδρομο.

Εξάλλου η ίδια εξέφρασε την απορία της για την απουσία εκπροσώπησης από την πλευρά του Άρη, αντιπαραβάλλοντάς το με τη στάση των ανθρώπων του κατά τη διάρκεια του αγώνα και αναφέροντας ότι η εσκεμμένη απόπειρά τους να δημιουργήσουν ένταση ήταν ο λόγος που κατέβηκε ο Μελισσανίδης, ώστε ν’ αποτρέψει οποιονδήποτε από το να «τσιμπήσει» στις προκλήσεις.

Μετά την απολογία της ΑΕΚ (που χαρακτήρισε «άριστες» μέσω του Γιώργου Κοσμά τις σχέσεις Άρη-Ολυμπιακού) η απόφαση για το αν και με ποια ποινή θα τιμωρηθεί αναμένεται μέσα στην ημέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x