Stoiximan Super League

Κινείται νομικά και για τα περί μπράβων και προπηλακισμών-επεισοδίων στη φυσούνα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ και ενώ ο παρατηρητής και η έκθεση της αστυνομίας διαψεύδουν όσα καταγγέλλει ο Άρης, αποφάσισε να κινηθεί νομικά και για τα περί μπράβων, όπως μετέδωσε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM!

Μέχρι τέλους έχει αποφασίσει να το πάει η ΑΕΚ, μετά τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για όσα συνέβησαν στη φυσούνα του ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο της αναμέτρησης μεταξύ της «Ένωσης» και του Άρη!

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM, λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν νομικά, όχι μόνο για τα «τερατουργήματα», όπως τα χαρακτήρισε ο ρεπόρτερ, περί μπανανών και ρατσισμού, αλλά αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο και για τα περί μπράβων και προπηλακισμών-επεισοδίων!

Και το γεγονός, που της επιτρέπει να το πράξει, υπογράμμισε, είναι πως, τόσο όσα ανέφερε ο παρατηρητής της αναμέτρησης, όσο και η έκθεση της αστυνομίας, διαψεύδουν σε απόλυτο βαθμό όσα υποστηρίχθηκαν από τον Άρη σχετικά με όσα έγιναν στη φυσούνα και τα αποδυτήρια παρουσία μπράβων, ενώ ούτε από τα βίντεο προκύπτει κάτι από όσα υποστήριξαν για έκτροπα. Σημείωσε, δε, πως αυτό αποδεικνύεται και επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η κλήση σε απολογία αφορά αποκλειστικά την παρουσία Μελισσανίδη, Παπαδόπουλου και Παπαδημητρίου στο χώρο της φυσούνας και τίποτα περισσότερο.

Η ΑΕΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, «θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσων υιοθέτησαν τα παραπάνω, όπως ακριβώς έχει προαναγγείλει να κάνει και με όσους βάφτισαν τα tapes μπανάνες», αφού, τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης, «δεν νοείται να σπιλώνεται έτσι ο κόσμος της ΑΕΚ, γνωστός για τη δράση του».

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης στους 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x