Προχωρημένο ενδιαφέρον -εκφρασμένο μάλιστα σε επίσημη μορφή- για τον Ισάκ Χίεν της Τζουργκάρντεν φέρνουν στο προσκήνιο στη Σουηδία.

Συγκεκριμένα, η «Expressen» αναφέρει πως η «Ένωση» έχει καταθέσει πρόταση για τον 23χρονο στόπερ. Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται στα τέλη του 2023, ωστόσο το σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι μπορεί να αποχωρήσει πιο νωρίς. Μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι υπάρχει ανοικτή διαπραγμάτευση μεταξύ της ΑΕΚ και της σουηδικής ομάδας, με τον «δικέφαλο» να έχει μιλήσει και με τον ποδοσφαιριστή.

«Μένει να δούμε πώς θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον ελληνικό σύλλογο, αλλά ο Χίεν είναι μία από τις προτεραιότητες της ΑΕΚ γι' αυτό το καλοκαίρι, αν και υπάρχει ακόμη πιθανότητα αρκετοί σύλλογοι να υποβάλουν προσφορά για τον παίκτη», σημειώνει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Να σημειωθεί ότι για το θέμα τοποθετήθηκε ο ατζέντης του Χίεν, Μπλας Χοσέινι, ο οποίος βέβαια δεν αναφέρθηκε άμεσα στην ΑΕΚ. «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και έχουμε προσφορά για τον Χίεν. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το επόμενο βήμα να είναι σωστό. Ο Ισάκ έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της Σουηδίας στο μέλλον και ως εκ τούτου είναι σημαντικό το επόμενο βήμα να είναι σωστό», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο Αθλητικός Διευθυντής της Τζουργκάρντεν, Μπόσε Άντερσον, υποστήριξε πως δεν έχει υπάρξει συζήτηση της ομάδας του με την ΑΕΚ για τον Χίεν: «Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Χίεν. Δεν έχουμε κάνει διάλογο με την ΑΕΚ, ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον, δεν το κρύβω. Ο Ισάκ είχε μια φανταστική εξέλιξη, πολλοί σύλλογοι τον ακολουθούν, αλλά δεν έχουμε διαπραγματεύσεις με κανέναν αυτή τη στιγμή. Έχουμε σημαντικά ματς αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, μεταξύ άλλων».

Ο Χίεν βρίσκεται στην Τζουργκάρντεν από τον Ιανουάριο του 2021, έχοντας συμπληρώσει -με ενδιάμεσο δανεισμό στην πρώην ομάδα του, Βάσαλουντ- 20 συμμετοχές (2 γκολ / 1ασίστ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x