Stoiximan Super League

Προτεραιότητα στόπερ και εξάρι για την ΑΕΚ, ανακοινώνεται ο Μπρούνο Άλβες

Η ΑΕΚ έχει ως άμεσες προτεραιότητες την απόκτηση στόπερ και εξαριού. Ίσως και σήμερα η ανακοίνωση της πρόσληψης του Μπρούνο Άλβες.

Εντείνει τις προσπάθειές της για τις πρώτες της μεταγραφές η ΑΕΚ. Ματίας Αλμέιδα και Ράντεκ Κουχάρσκι είναι σε διαρκή συνεργασία, με στόχο να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που έχουν διαπιστωθεί στο ρόστερ. Ο Αργεντινός προπονητής και ο Πολωνός τεχνικός διευθυντής έχουν μιλήσει για τις θέσεις και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλουν, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει και ονόματα.

Προτεραιότητα για την «Ένωση» αποτελεί η ενίσχυση με στόπερ και αμυντικό χαφ. Άλλωστε πρόκειται για τις θέσεις στις οποίες οι «κιτρινόμαυροι» θα χρειαστεί να κάνουν από δύο προσθήκες και στόχος είναι τουλάχιστον ένας κεντρικός αμυντικός και ένα χαφ να αποκτηθούν πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Επαφές υπάρχουν με διάφορους στόχους, αλλά δεν προκύπτει ακόμη ότι η ΑΕΚ είναι κοντά στην ολοκλήρωση κάποιας κίνησης.

Στο μεταξύ, μετά την ανακοίνωση του Μπρούνο Άλβες πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, πιθανώς και μέσα στη μέρα να επισημοποιηθεί η πρόσληψή του από την «Ένωση», στην οποία θα επιστρέψει μετά από 18 χρόνια, σε έναν επιτελικό ρόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x