Stoiximan Super League

Μετά τον Λε Ταλέκ, προχωράει για Αραούχο και μπακ η ΑΕΚ

Θετικά ήταν τα νέα στην υπόθεση του Νταμιέν Λε Ταλέκ, ο οποίος αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΚ και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν τα υπόλοιπα θέματα (Αραούχο και μπακ).

Εν αναμονή της άφιξης του Νταμιέν Λε Ταλέκ είναι στην ΑΕΚ, μετά την επικοινωνία που είχε ο Γάλλος αμυντικός χαφ με τους διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο 31χρονος άσος απάντησε τελικά θετικά στην πρόταση της «Ένωσης», η οποία του προσφέρει τριετές (2+1) συμβόλαιο και ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 800.000 ευρώ.

Ο παίκτης ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ πως παρά την ασφυχτική πίεση που δέχθηκε από ρωσικές ομάδες και η γυναίκα του τον πίεζε να μετακομίσουν στην πατρίδα της, εκείνος δέχεται την προσφορά της.

Σημαντικό ρόλο, μάλιστα, σε αυτή την απόφαση έπαιξε η παρουσία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Πλέον η «Ένωση» στρέφει την προσοχή της στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο και την απόκτηση δύο μπακ, που αποτελούν προτεραιότητα για την ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Όπως είναι γνωστό, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δώσει τελεσίγραφο στην Λας Πάλμας για την προσφορά που έχουν καταθέσει για την απόκτηση του Αργεντινού φορ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν ο παίκτης να ασκήσει με τη σειρά του μεγαλύτερη πίεση στην ισπανική ομάδα, ώστε να έχει αίσιο τέλος η συγκεκριμένη ιστορία.

Σε ό,τι αφορά τους φουλ μπακ, δεν έχει διαρρεύσει κάτι για τους υποψήφιους στόχους που έχουν προταθεί ή απασχολούν στην πραγματικότητα τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x