Stoiximan Super League

Τελεσίγραφο στη Λας Πάλμας για Αραούχο

Η ΑΕΚ σκληραίνει τη στάση της απέναντι στη Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο.

Καμία διάθεση να… παίξει με τη Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο δεν έχει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» ανέβασε στο 1,5 εκατ. ευρώ την πρότασή της για τον Αργεντινό επιθετικό, αλλά παρότι υπήρχε αίσθηση πως αυτή η προσφορά θα ήταν αρκετή για να εισπράξει θετική απάντηση, η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά εξακολουθεί να είναι αμετακίνητη.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κλείσουν την υπόθεση το συντομότερο, γιατί ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Γι’ αυτό και στέλνουν τελεσίγραφο στη Λας Πάλμας για την υπόθεση τονίζοντας πως θα στραφούν σε άλλες λύσεις αν δεν εισπράξουν άμεσα την απάντηση που επιθυμούν.

Σε ό,τι αφορά στον Νταμιάν Λε Ταλέκ, υπάρχει ακόμη συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Γάλλο αμυντικό μέσο, παρά το κατά ρωσικά δημοσιεύματα ενδιαφέρον από Λοκομοτίβ και Ντιναμό Μόσχας.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αναζήτηση για αριστερό μπακ, με τον Τόνιο Γκαρσία να έχει προταθεί. Ο 31χρονος Ισπανός έμεινε ελεύθερος από την Λεβάντε με την οποία είχε 12 συμμετοχές στη La Liga και 5 στο Κύπελλο την τελευταία σεζόν. Συνολικά μετρά 114 συμμετοχές, 10 ασίστ και 2 γκολ στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Βιγιαρεάλ, Ουέλβα, Σαμπαντέλ και Καστεγιόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x