Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 204 μέρες

Ο ΟΦΗ έβαλε τέλος σε ένα αήττητο που διατηρούσε για καιρό η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ είχε πολύ καιρό να γευτεί την πίκρα της ήττας στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ με το χθεσινό 2-0 στο «Γεντί Κουλέ» έβαλε τέλος στο αήττητο της «Ένωσης» στην Stoiximan Super League, που κρατούσε εδώ και 204 μέρες!

Η προηγούμενη ήττα των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα ήταν για την 26η αγωνιστική στις 12 Μαρτίου 2023 με 3-1 από τον Ολυμπιακό, που ήταν και η πρώτη ήττα της στην Opap Arena. Έκτοτε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε 15 ματς χωρίς να χάσει, μετρώντας 10 νίκες και 5 ισοπαλίες. Μάλιστα, μεταξύ αυτών ήταν τρία ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Η προηγούμενη εκτός έδρας ήττα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ήταν ακόμη πιο πίσω, στις 19 Φεβρουαρίου 2023, με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική.

Η «Ένωση» δεν βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά από ενάμιση μήνα και το παιχνίδι με την Αντβέρπ στο Βέλγιο, για τα προκριματικά του Champions League, στις 22 Αυγούστου (1-0). Στο πρωτάθλημα, η τελευταία φορά που δεν σκόραρε ήταν στις 3 Μαΐου, στο 0-0 με τον Ολυμπιακό, στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 8η αγωνιστική των playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x