Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πιθανόν η αλήθεια για τον Γαλανόπουλο να είναι κάπου στη μέση»

Τα όσα έχουν συμβεί στην υπόθεση του Κώστα Γαλανόπουλου εξήγησε ο Κώστας Κετσετζόγλου, τονίζοντας ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση για τον αποκλεισμό του από την αποστολή στην Ολλανδία.

Στην περίπτωση του Κώστα Γαλανόπουλου μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή της ΑΕΚ που ταξίδεψε στην Ολλανδία αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι πράγματι ο χαφ της Ένωσης δεν έχει καταφέρει να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζει, οπότε έχει βάση αυτό που ισχυρίζεται η ΠΑΕ ότι προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά παράλληλα τόνισε ότι δεν αποκλείει καθόλου η απόφαση να έχει κάνει με την άρνησή του να απαντήσει στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι «κιτρινόμαυροι» για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε επίσης για τα ανοιχτά ζητήματα με τους κεντρικούς αμυντικούς, αλλά και για τους υπόλοιπους «κομμένους» του ρόστερ.

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x