Stoiximan Super League

Μαϊκόν και Βράνιες σε πρώτο πλάνο για ΑΕΚ

Σε διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό παρουσιάζεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, όμως δεν… ξεγράφεται και η περίπτωση του Βόσνιου στόπερ.

Το δρόμο για την έλευση άλλου κεντρικού αμυντικού στην ΑΕΚ άνοιξε ο Ιονούτς Νεντελτσεάρου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία για λογαριασμό της Κροτόνε.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις εδώ και μέρες με τον Μαϊκόν.

Πρόκειται για τον γνωστό Βραζιλιάνο στόπερ, ο οποίος έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Πόρτο, Σάο Πάουλο, Γαλατασαράι και Αλ Νασρ. Στα 33 του, ο έμπειρος άσος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ντουμπάι και έχει προταθεί (μεταξύ άλλων παικτών) στον «Δικέφαλο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η υπόθεση δείχνει αρκετά προχωρημένη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να σημειωθούν εξελίξεις, ώστε ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα και να συζητήσει από κοντά την προοπτική να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Μαϊκόν αξίωσε 1 εκατ. ευρώ το χρόνο με διετές συμβόλαιο συνεργασίας και η ΑΕΚ δείχνει πρόθυμη να τον ικανοποιήσει για να κλείσει το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνάς της.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως… ξεγράφεται και η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ παραμένει στο κάδρο, όμως για να υπάρξει η οποιαδήποτε κινητικότητα θα πρέπει να μείνει επίσημα ελεύθερος από την Άντερλεχτ, όπως έχει διαμηνύσει ο ίδιος στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε δεν αποκλείεται η επιστροφή του στην Ελλάδα και μαζί με τον Αραούχο να αποτελέσουν τους ηγέτες που θα οδηγήσουν την ομάδα στην «Αγια-Σοφιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x