Στην Κροτόνε ανήκει και επίσημα ο Νεντελτσιάρου. Η ΑΕΚ, αλλά και ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσαν τη μετακίνηση του Ρουμάνου αμυντικού στη γειτονική χώρα για λογαριασμό του συλλόγου της Serie B. Το συμβόλαιό του είναι διάρκειας τριών ετών, ενώ το συνολικό όφελος της «Ένωσης» μπορεί να φτάσει το 1,7 εκατ. ευρώ.

Το σίγουρο ποσό είναι 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, υπάρχει και μπόνους το οποίο είναι 500 χιλ. ευρώ και θα μπει στα ταμεία των «κιτρινόμαυρων» εφόσον η Κροτόνε προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία.

Με αυτήν την εξέλιξη επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Τάσου Τσατάλη στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, οπού αρχικά ανέφερε το απόγευμα της Παρασκευής ότι είναι θέμα χρόνου να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση. Λίγο αργότερα μετέφερε την πληροφορία ότι ο παίκτης βρίσκεται στην Ιταλία για τα τυπικά.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην ιταλική Κροτόνε. Ευχόμαστε στον διεθνή Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ΑΕΚ για τον Ρουμάνο τον οποίο απέκτησε με περίπου 500.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι από την Ούφα.

Ο 25χρονος αμυντικός έκανε 35 συμμετοχές με την ΑΕΚ τη σεζόν 2020-21 και πέτυχε ένα γκολ κόντρα στον ΟΦΗ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x