Stoiximan Super League

«Προσέγγισε τον Σαντάνα της Ατλέτικο Παραναένσε η ΑΕΚ»

Για τον 28χρονο χαφ της Ατλέτικο Παραναένσε, Άλεξ Σαντάνα, ενδιαφέρεται η ΑΕΚ σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η «Ένωση» έχει προσεγγίσει ήδη την πλευρά του παίκτη.

Την ΑΕΚ με τον Άλεξ Σαντάνα της Ατλέτικο Παραναένσε συνδέουν στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «globo.com», οι νταμπλούχοι Ελλάδος όχι μόνο έχουν στα ραντάρ τους τον 28χρονο μέσο, αλλά έχουν προσεγγίσει ήδη την πλευρά του παίκτη για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Παρόλα αυτά, συμπληρώνει ότι η βραζιλιάνικη ομάδα δεν βιάζεται να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή της, αντίθετα θα ενέδιδε μόνο εάν λάμβανε μια πρόταση που θα την ικανοποιούσε οικονομικά. Εξάλλου, οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Ο Σαντάνα -ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως «οκτάρι», όσο και ως «εξάρι»- διαθέτει και βουλγαρικό διαβατήριο, έχοντας παίξει για μια διετία (2020-2022) στη Λουντογκόρετς, στη μοναδική του «απόδραση» από τη χώρα του (παλαιότερα έχει φορέσει τις φανέλες των Μποταφόνγκο, Ιντερνασιονάλ, Παρανά, Γκουαρανί και Κρισιούμα). Ομάδα από την οποία τον απέκτησε η Παραναένσε έναντι 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ παλιότερα. Μάλιστα, πρόκειται για χαφ με άμεση σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας 8 γκολ (και 3 ασίστ) σε 33 συμμετοχές του τη φετινή χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x